SELJEL HAKKINDA
Yarım asrı aşkın süredir kolajende edindiği tecrübe ve know-how ile Sel Sanayi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş ve 2010 yılında sertifikalı sığır derilerinden %100 Helal olan SelJel Gıda Jelatini’ni üretmeye başlamıştır.
Seljel, Balıkesir Gönen’de izlenebilirliği özel bilgisayar programı ile sağlanmış, Avrupa Birliği gıda normlarına uygun olarak özenle üretilmektedir. SelJel Avrupa Birliği’ne akreditedir ve kalitesi sayesinde dünya pazarında yerini almıştır.
NASIL TÜKETİLİR
1.
1 bardak sıcak su.
2.
1 yemek kaşığı toz jelatin.
3.
Karıştırılarak çözülür, ılık içilir.
4.
İsteğe bağlı limon, şeker vb. ile tatlandırılabilir.
JELATİNİN FAYDALARI
Eklemleri güçlendirir. Kıkırdakları yeniler. Kemik yoğunluğunu artırır. Kasları kuvvetlendirir. Cildi sıkılaştırır, esnekliğini artırır. Keratin oluşumu sağlayarak saçları güçlendirir. Diş ve tırnakları kuvvetlendirir.
Enerji ve Besin Öğeleri
100g
Enerji, kJ/kcal
1494/357
Protein, g
89.70 +/- 3.59
Yağ, g
0
Karbonhidrat, g
0
Şeker, g
0
Tuz, g
0
Su, g
10.30
İLETİŞİM
Merkez:
Hacıahmet Mahallesi, Irmak Caddesi, DLP İş Merkezi, Blok No: 1-9, İç Kapı No: 19 Beyoğlu, İSTANBUL / TÜRKİYE
T: +90 212 253 62 40
F: +90 212 253 77 78
info@seljel.com
Fabrika:
Kurtuluş Mahallesi Yılmaz Çolpan Caddesi No: 12 10900 Gönen BALIKESİR/TÜRKİYE T: +90 266 762 65 44-45 F: +90 266 762 83 10